Untitled
08 mei 2015
week 99: 1 t/m 7 mei

Op 01 mei hebben Laura en ik Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht, daarna hebben we gezellig samen een boodschap gedaan. Na Laura’s middagdutje zijn we naar de spoorwegovergang geweest; Bas op de driewieler en Laura in de kinderwagen. Thuis hebben Bas en Laura fijn samen in de tuin gespeeld.
Op 02 mei zijn Bas, Laura en ik ’s morgens boodschappen gaan doen. Daarna zijn we met zijn vieren naar het centrum geweest. ‘s Middags zijn we naar de Bikkels geweest, waar Bas en Laura veel plezier hebben gehad in de speeltuintjes.
We zijn op 03 mei bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Monique, Lars en tante Lucy waren er ook. De kindjes hebben fijn gespeeld, al was Bas soms wel een beetje te lomp. We hebben samen met opa en oma frietjes gegeten en zijn daarna naar huis gegaan.
Op 04 mei zijn we bij Dorine, Mats en Josje op bezoek geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld. Mats had er soms wat moeite mee dat Bas en Laura aan zijn speelgoed zaten (vooral Laura, omdat die de opgebouwde treinrails aan het afbreken was…). Na het avondeten zijn we bij Lars geweest, die werd 11 jaar. De andere kinderen waren allemaal ’s middags al op bezoek geweest. Bas en Laura hebben lief gespeeld en hadden veel plezier in de tuin samen met Esther en Mark.
Mark had op 05 mei, bevrijdingsdag, een dagje vrij. ’s Middags zijn we met zijn vieren de eendjes gaan voeren en hebben een stukje gewandeld. Bas is op zijn fiets mee geweest en Laura op de driewieler.
Op 06 mei zat Laura ’s morgens in haar bed te roepen “Laura pijn!” Toen ik de deur open deed, zei ze: “Laura buikpijn”. Ik dacht nog “oh, wat fijn, dat ze kan benoemen waar het pijn doet!”, maar toen zei ze: “Hier!”, terwijl ze naar haar knie wees ;-). We zijn boodschappen gaan doen en daarna kwamen opa en oma Van Aerle op bezoek.
Op 07 mei zouden Lieke, Julian en Sophie op bezoek komen, maar pap belde op om te vragen of ik de pastoor op kon halen om hem naar tante Zus te brengen, omdat ze graag bediend wilde worden en de pastoor geen vervoer had. Ik had Lieke afgebeld en omdat ik geen oppas voor Bas en Laura had, heb ik Laura uit bed gehaald en zijn Bas en Laura mee geweest. We hebben de pastoor naar het Hospice gebracht en terwijl de pastoor bij tante Zus was, zijn Bas, Laura en ik maar in de tuin gaan spelen. Toen de pastoor klaar was, is opa Van Aerle even bij Bas en Laura gebleven, zodat ik nog even naar tante Zus kon.
Bas heeft het nogal vaak over treinen de laatste tijd en heeft het regelmatig over de machinist en de conducteur. Laura doet met hem mee, al zegt ze in plaats van machinist “tante Nis”.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative